Boodschap 13-12-2015

Gegroet lieve dochter van ons, dag lieverd, wat fijn dat je er weer bent, wat bijzonder dat wij in verbinding mogen blijven staan en met jou aldurend in gesprek zijn.

Lieve dochter van ons, waar kunnen wij jou vandaag van dienst zijn, waar kunnen wij onze boodschap voor jou laten starten.

Lees meer...

Boodschap 13-09-2015

Gegroet lieve zoon, dag vriend, fijn dat je weer daar bent en met ons het gesprek aangaat, we zullen zien dat wij jou een boodschap geven, die wij belangrijk vinden.

Vriend, waar een wil is, is een weg.
Waar het Licht is, is het niet duister.
Waar het vriest, is geen dooi en waar het Licht uitgaat, is het donker.

Waar gaat dit naar toe ?

Lees meer...

Boodschap 21-05-2011

Spreek tot hem, spreek tot hem, spreek tot hem.

Alom Licht, alom Licht, alom Licht. 

Mijn vriend, Mijn grote vriend, Mijn zoon, Mijn Kind, Mijn creatie, Ik groet je, Ik, Hij/Zij, die jou schiep, Hij/ Zij die jou nam, tot leven bracht, Hij die je zond, heenzond, naar het Aardse, om te zijn dat, wat je al lang bent, bent geworden voor Mij.

Lees meer...

Boodschap 13-03-2012

Gegroet, onze grote vriend, gegroet broeder van ons, broeder van ons genootschap.

Wij groeten jou vandaag hier op dit moment wederom, wij zijn vereert met jouw verzoek om toe gesproken te worden in algemeenheid, zo wij ruimte krijgen om zaken te bespreken, die jou toekomstig zullen inspireren, in jouw werkzaamheden voor ons.

Onze vriend, we willen vandaag op een ietwat andere manier informatie tot je laten komen, we willen je voorzien van liefdevolle nieuwe inzichten en openingen voor de Nieuwe Tijd.

Lees meer...