Consult

Een channeling is een privéconsult. Naar aanleiding van de vragen die je stelt, ontvang je informatie die nodig is voor jou persoonlijke groei.

Bij contact met overledenen zijn er meerdere mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

 

Channeling

Wat is een channeling? Channeling komt van het Engelse woord 'channel', letterlijk vertaald is dit 'kanaal'.

In de context waarin ik spreek over channeling, is channeling de verkregen informatie die ik als kanaal mag doorgeven aan een ieder die behoefte heeft aan informatie en advies vanuit de Hogere sferen van Licht. Dit gebeurt via de weg van helderhorend-, helderziend- en heldervoelendheid.

Feitelijk is het in open contact staan met de Geestelijke Begeleiding, die informatie, adviezen en inzichten doorgeven aan de mens.

Een channeling is bedoeld om inzicht te geven in allerlei zaken die belangrijk zijn in het leven. En vooral ook het geven van inzicht in jezelf, wie ben ik, wat doe ik, wat moet ik leren doorgronden in mijzelf, wat leer ik van deze gebeurtenissen, hoe ga ik om met mijzelf en met de ander, wat is mijn plaats in dit leven?

Het kan ook gebeuren dat een antwoord afwijkt van een gestelde vraag, en dat er andere informatie aangereikt wordt die belangrijk is voor jou groeiproces.

Een channeling kan ook contact zijn met overledenen. Als ik op mijn ervaringen terugkijk besef ik dat deze unieke en hartverwarmende ontmoetingen niet alleen vanuit een vraag tot stand kwamen, maar ook tot stand kwamen vanuit de behoefte van de overledenen die zich al tijdens het maken van een afspraak meldt om aan te geven dat een samenwerking mogelijk is.

Hierbij wil ik wel benadrukken dat het contactleggen met de overledenen niet afgedwongen kan worden, en alleen ontstaat wanneer het ook voor de overledenen mogelijk is.

 

 

Note

Een channeling is geen vervanging voor een bezoek aan je huisarts of andere medici. Raadpleeg bij lichamelijke klachten en ziektes altijd je huisarts of specialist.
Onder alle omstandigheden ben je zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je met de ontvangen informatie omgaat.