Boodschap 06-01-2015

Gegroet vrienden van het Licht, gegroet geliefden van ons en van elkaar, gegroet zo gij wilt crusaders. Geliefden wij groeten u hier vanuit onze domeinen.

Wij komen naar u toe om met vreugde een boodschap voor de nabije toekomst te geven.

God is bezig Zijn Kinderen van het Licht op te roepen om dit jaar, 2015, te gaan staan, werkelijk te gaan staan in hun Lichtwerk.

Lees meer...

Boodschap 17-09-2013

Gegroet geliefden van ons, gegroet broeders en dochters, wees gezegend met onze begroeting, wees begenadigd door de komst van de Heer, welke jullie opzoekt om de vrede van Christus te brengen in jullie harten.

Gegroet nogmaals, wij zijn gekomen om jullie te informeren over de verdere wereldlijke ontwikkelingen in de komende tijd.

Lees meer...

Boodschap 12-08-2013

Gegroet geliefden van ons, gegroet broeders en zusters van ons, geliefden van de Heer en de Zijnen, wij groeten jullie.

Ja, lieve mensenbroeders en zusters, wij zijn vandaag bij een gekomen en zullen de komende tijd vaker bijeenkomen, om onze mede Aarde broeders en zusters te woord te staan.

Noem ons, de Raad van Wijzen, noem ons de Raad van Wedergeboorte, noem ons de Wijze Raad van de Kosmische Hiërarchie, maar weet dat wij met zijn allen jullie groeten in een gelijkwaardig Zijn, van Hart tot Hart, van Ziel tot Ziel.

Lees meer...

Boodschap 20-06-2013

Gegroet geliefden van ons, gegroet lieve broeders en zusters van ons, dag Allen, wat fijn dat we even onze boodschap kwijt kunnen, wat goed dat dit nu mag plaatsvinden.

Welnu, we willen jullie geruststellen in het dragen van jullie zorgen en lasten. We zien jullie lopen, met momenten oprecht rechtop en met momenten oprecht gebukt, voorover gebogen door de last welke jullie dragen.

Lees meer...

Boodschap 29-04-2013

Gegroet geliefden, gegroet geliefde kinderen, dag discipelen, ... en zo dan opeens maar een groet van ons, wij jullie vrienden, wij meerderen van weleer, gidsen, spirituele leraren en meesters.

Ja geliefden, we komen tot jullie, in jullie vredig samen zijn.

Veel is veranderd, ja veel, dat kunnen we wel zeggen. Maar er zal net zo, nog veel meer gaan veranderen met jullie, samen en individueel, met de mensheid en de Aarde.

Lees meer...