Boodschap 20-08-2008

Gegroet geliefde kinderen, ik wil me even tot jullie richten. Zie het als een voorwoord op wat komen gaat nu binnen zeer afzienbare tijd.

We zijn op dit moment bezig met een algehele mobilisatie van alle Lichtwerkers op Aarde en in het Hemelse Rijk. Mijn Vader zendt me nu uit naar alle Hemelse en Aardse Dienaren van het Licht.

Lees meer...

Boodschap 27-04-2008

Mijn zoon, Ik groet U, Ik ben zo blij dat je weer naar mijn Moeder toe gaat, Moeder Maria. Zij verheugd zich erop om je weer te verwelkomen, net zoals Ik en Mijn Vader.

We willen je nu verdere inwijdingen geven, welke je gaan voorbereiden voor jouw verdere levenswerk, op jouw levenspad. Voorbereiding op een heuse toekomst als Dienaar van God, als een zuiver en rein instrument van ons, de Hogere Werelden, ten dienste van de mensheid.

Lees meer...

Boodschap 19-06-2006

Meester Jezus, heeft U veel pijn geleden ?   Ja, mijn zoon.

Waarom heeft U dit zo laten gebeuren ?   Omdat het maar een lichaam is.  Het ware leven gaat door, de ziel is eeuwig en tijdloos.  De pijn is niet draagbaar, meeneembaar, wel de ervaring.  Deze ervaring heeft bijgedragen aan de verdere groei van de ziel.  Ik moest dit ondergaan voor mijn taak die zich later zou openbaren.

Lees meer...

Boodschap 19-07-2007

Meester Jezus, bent U in mijn nabij ?

Ja mijn lieve zoon, wat fijn dat je in de stilte de Liefde voor jezelf gevonden hebt.  Ik wil je laten weten dat in jou reeds vanaf den beginne van alle tijden en door tijden heen het Goddelijke Licht brand, het Goddelijke Vuur op zijn zuiverst aanwezig is.

Lees meer...